Nii politseis kui rahvasuus Bermuda kolmnurgaks kutsutavas vanalinna piirkonnas Suur-Karja, Väike-Karja, Müürivahe ja Vana-Posti tänava vahel kees kella 1-2 vahel tõeline melu ning karta on, et sealsed elanikud ei saanud enne hommikut sõba silmale. Kõige kärarikkamaks muutub seal baaride sulgemise aegu, umbes 5-6 ajal hommikul.

"Melu oli ikka täies hoos, mina maandusin sinna kella ühe ajal. Oli ikka hullumaja küll, mis seal toimus," kirjeldas Delfi fotograaf.

Tallinna "Bermuda kolmnurgaga" on hädas nii kohalikud elanikud kui politsei, sest lisaks lärmile ja läbustamisele pannakse seal toime ka kordades rohkem kuritegusid kui mujal pealinnas.

Nii vanalinna elanikud kui politsei on teinud ettepanekud sulgeda peotänava lõbustusasutused mitu tundi varem, lootes sel viisil ebainimlikku olukorda parandada.

Lõppeval nädalal kehtestasidki Tallinna linnajuhid kahele vanalinna kärarikkale baarile lahtiolekuaja piirangu, mistõttu peavad Suur-Karja tänaval asuvad Shooters ja Nimeta baar alates veebruarist nädalavahetusel uksed sulgema kell 1. Argipäeviti peavad nad töö lõpetama südaööks. Kaalumisel on ka teiste lärmakate peokohtade lahtiolekuaegade piiramine.