"Laupäeval ja pühapäeval oli meil kokku meil 24 inimest, kes vajasid kiirabi libedusega kukkumise tõttu," ütles Tallinna kiirabi peaarst Raul Adlas Delfile.

Statistikat tänase kohta Adlas veel öelda ei osanud, sest kokkuvõtteid tehaks kord päevas.

Ilmateenistuse nädalaprognoosi kohaselt on täna ja homme veel ilm tuisune, seejärel tuul vaibub ja läheb järjest külmemaks. Esmaspäeva öösel võib õhutemperatuur kohati langeda -18 peale.
Täna sajab lund ja tuiskab. Ida- ja kirdetuule puhanguid on sisemaal 15, põhjarannikul rannikul kuni 24 m/s. Õhutemperatuur -1..-6°C.

Teisipäevaks jõuab madalrõhkkond Venemaale ja meil teeb ilma selle loodeserv. Lumesadu ja tuisk jätkuvad, päeval on sadu tihedam ja tuisk tugevam Põhja-Eestis. Sisemaal on nii tuul kui ka sadu nõrk. Põhja-Eestis on oodatav lumelisa (5-10 cm). Öösel puhub kirde- ja idatuul 5-10, põhja- ja looderannikul kuni 15, puhanguti 20 m/s, päeva peale jääb tuul nõrgemaks. Õhutemperatuur on öösel -2..-8°C, päeval -1..-6°C.

Kolmapäeval jääme väheaktiivsesse madalrõhuvööndisse. Mitmel pool sajab vähest lund, saarte rannikul kohati võimalik ka lörts. Puhub nõrk ida- ja kagutuul. Õhutemperatuur on öösel -5..-12, sisemaal langeb kohati -15°C-ni, päeval -2..-7, saarte rannikul kohati nii öösel kui ka päeval 0° lähedal.

Neljapäeval suureneb Eesti kohal põhjapoolse kõrgrõhuala mõju. Kohati rannikualadel võib veidi sadada, peamiselt lund ja lörtsi. Puhub nõrk, rannikul veidi tugevam idakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -5..-12, sisemaal langeb kohati kuni -15°C, päeval 0..-6°C.

Reedel ja laupäeval jääme kõrgrõhuala lõunaserva. Kohati sajab vähest lund, vaid rannikul võib sadu olla ajuti veidi tugevam. Puhub nõrk idakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -3..-10, kohati kuni -13°C, päeval -2..-8°C.

Pühapäeval oleme Venemaale liikunud kõrgrõhuala edelaservas. Sajuvõimalus on peamiselt rannikualadel. Tuul puhub idast ja kagust ning on nõrk. Õhutemperatuur on öösel -4..-10, kohati -13°C, päeval -2..-6°C.

Esmaspäeval jääme kõrgrõhuala lääneserva. Kohati võib veidi lund sadada. Tuul puhub jätkuvalt idast ja kagust ning on nõrk. Õhutemperatuur on öösel -4..-13, pikemate selgimiste korral võib mõnel pool langeda -18-ni, päeval -4..-9°C, Liivi lahe saarte rannikul on ilm pehmem.