Fotokonkursiga "Kus on teine pool?" soovitakse juhtida tähelepanu murekohtadele ja probleemidele meie igapäevaelus, olgu selleks tänavaaugud, hulkuv koer, tühjaks jäänud väikelinn, perevägivald või hoopis valesti pargitud auto. Konkursile on oodatud fotod, mis on joonistatud täiuslikuks. Parima töö auhind on Tallinki poolt kruiis Rootsi neljale. Teised auhinnad on välja pannud Tallinna Loomaaed, Spordiklubi Sparta ning Fotoõpe.

Fotokonkursi raames valmisid ka fotod koostöös näitleja Arvo Kukumägiga, kes oli meeleldi nõus kaasa lööma, selgitades, et nõrgemate aitamist on ka tema elus ette tulnud. Fotod pildistas ja lavastas koos Kukuga fotograaf Nele Suurna. Selleks sõideti lausa Aserisse, et tööd saaks võimalikult autentsed. Kaasa aitasid Johanna-Mai Vihalem, Liisa Kivimäe ja Marko Eha.

Korraldajad kutsuvad üles ka teisi, ka tuntud inimesi, konkursi raames oma mõtteid töödeks meisterdama. Kes joonistada ei oska, võib pildile puuduoleva joonistada kriipsujukudena või hoopis sõnumi kirjutades.

Fotokonkurss ise kestab kuni 15. oktoobrini ning töid saab üles laadida SIIN.

Parimad tööd pääsevad koos tuntud inimeste poolt valminud töödega näitusele Original Sokos Hotel Virus.

Vaata Arvo Kukumägi abil sündinud fotosid: