Kell 7.25 alustasin Keilast teekonda tööle. Kuna talverehvide paigaldusaja sain tänaseks kella 15ks, siis oli esmalt üsna õudne suverehvidega suusatada, aga inimene ju harjub kõigega. Mootor käima, masin puhtaks ja teele.

Sain kenasti Keilast välja, maantee. Kusagil enne Hüürut, Vääna kandis hakkas tuiskama. Autod aga sõitsid rahulikult, ühtlase vooluga. Paar jeepi lendab madalalt mööda, märkan ühe roolis mobiiliga rääkivad neiut.

Samal ajal kütab raadios SkyPluss paanikat: "Lumi, talv, libe, ärge sõitke." Muigan selle peale ja veeren edasi. Esimene seisak tekib Harku kandis, seal foori juures, aga ka mitte midagi hullu. On libe, pidurdusteekond veidi pikem. Tallinna piiril on Saurixi bensiiniveok veidi kraavi kaldunud, teine tirib teda välja. Tuul ajab lund laiali. LInna piir, Õismäe, tekivad lumevaalud, paks lörts, kinnisõidetud lumi. Habersti ring, möödub sujuvalt, ei mingit ummikut.

Kristiines, Endla tänaval seisame juba. Lumevaalud kasvavad, õnnestub näha esimest sahka, sõidab ristmikult üle, sahk üleval. Liuväli hullumeelne, paigalt ei saa.

Tammsaare pargis sajab lund ja lehti kordamööda, on ilus talvehommik, sahk ajab lund minema pargiteel.

Jõuan Jõe tänava parklasse kell 8.19 , pargin auto hange ära ja siirdun pilte arvutisse laadima.