Stroomi ranna juures kutsub Tammemägi linnarahvast tasuta kepikõnnitreeningutesse. Sõle 40 endise koolimaja seinal teatab aga Priit Kutser, et selle koha peale kerkib kahe aasta pärast ujulaga spordikompleks.

Tammemägi ja Kutser ise plakateid selgitada ei soovinud, vaid saatsid vastama linnaosa avalike suhete nõunik Katrin Hinrikuse. Tema selgitas, et kepikõnnitreeningute plakatite näol on tegemist inimeste informeerimisega, et nad oleksid teadlikud, mis võimalused neil linnaosas on. "Karin Tammemägi kui linnajuht kutsub inimesi üles liikuma ja rohkem oma tervisest hoolima," teatas Hinrikus kirjalikus vastuses.

Tema sõnul algas juba eelmisel aastal projekt, mille käigus linnaosa eakad said võimaluse õppida kepikõnnitehnikat ja liikumise kasulikkust oma ala professionaalilt. Antud projekt sai väga positiivse vastukaja ja tulenevalt sellest toimuvad kepikõnnitreeningud sellel aastal juba igale vanusegrupile. Kepikõnnikepid on võimalik saada kohapealt.

Mis puudutab Kutseri näopilti, siis on Põhja-Tallinna elanikud Hinrikuse teatel korduvalt küsinud, millal saab linnaosa endale ujulaga spordikompleksi. Kuigi linnaosavalitsus on sellest rääkinud erinevates väljaannetes, ei ole paljud põhjatallinlastest ikkagi rajatava spordikompleksiga kursis, kuhu ja millal uus hoone rajatakse jne.

"Seega olime valiku ees, kas teha masspostitus või panna üles plakat just sinna, kuhu spordihoone kahe aasta pärast rajatakse. Otsustasime masspostituse ära jätta, kuna see on liigkallis ja kaaslinlaste postkaste niikuinii risustatakse igapäevaselt erinevate ja tihtilugu mittevajalike reklaami- ja infomaterjalidega. Meie infoleht oleks visatud prügikasti koos teiste materjalidega," kartis Hinrikus.

"Seega, panna plakat just sinna, kuhu uus hoone tuleb oli ainumõeldav lahendus põhjatallinlaste informeerimiseks. Kuna keegi peab võtma vastutuse rajatava hoone valmimise eest, siis sai tehtud otsus, et see on just Priit Kutser, kelle vastutusvaldkonda Sõle 40 spordihoone kureerida jääb," teatas Hinrikus.

Mõlema reklaami eest maksab Põhja-Tallinna linnaosavalitsus.