Kuulu järgi suitsetavad seal vahetunnil Tehnikagümnaasiumi noored, surevad narkomaanid, kogunevad kambad, seda kasutatakse väljakäiguna, seal müüdavat kanepit, kui küsida osata. Nüüdki põlevad seal väidetavalt sageli küünlad, mis tähistavat kellegi surma. Osa pargi kurjast kuulsusest pärineb juba üheksakümnendatest, mil räägiti jutte nii pargis toimunud peksmistest kui tapmisest.

Politseile ei ole siiski laekunud infot selle kohta, nagu oleks Lepistiku pargis pandud toime erinevaid tõsiseid süütegusid. Politsei hinnangul on tegemist täiesti tavalise pargiga, mis kuidagi ei paista silma kuritegevuse poolest.

„Lepistiku park on küllaltki pime ja kõle, seal kasvab palju puid, mille tõttu päevavalgust sinna palju ei pääse. Ehk on see üks põhjus, miks paljud sealsed elanikud nimetud koha pelgavad. Õhtul on park aga valgustatud, seal käib palju noori ning väita, et tegemist on kuidagi eriliselt silmapaistva kohaga, mis vajaks pidevalt politsei sekkumist, ei saa,“ märgib Mustamäe konstaablijaoskonna vanem Marek Saar.