"Praegu on väljunud hommikul Lufthansa lend Münchenisse, inimesed pardal. On väljunud ka Estonian Airi lennuk, mis startis Egiptusesse Sharm El Sheiki järgi turistidele," ütles Delfile Tallinna lennujaama juhatuse liige Erik Sakkov.

Lisaks nimetatud lendudele oli näha ka mõne väikelennuki lendamist. Vaata pilte olukorrast Tallinna lennujaamas SIIT!

Sakkovi sõnul on väga võimalik, et õhtul leiab aset veel lende. Ometigi on hetkel saabuvate ja väljuvate lendude tabelis kõik lennud tühistatud. "Need, mis on tühistatud, on tühistatud tavaolukorras, aga täna ma ei välista, et mõne puhul võib kaduda see silt ära ja lennufirma lendab. Sõltub nende otsusest. Väga võimalik on ka, et õhtul veel mingeid lende toimub. Seda peaks siis jälgima meie koduleheküljelt."

Startinud on mõlemad Estonian Airi lennud Egiptusesse, et sinna tuhavangi jäänud Eesti turistid koju tagasi tuua.

Estonian Airi pressiesindaja Ilona Eskelinen ütles Delfile, et esialgse plaani järgi naaseb lennuk Hurghadast Tallinnasse kell 03.00 öösel ja Sharm El Sheikhist 01.35 öösel. "Need on orienteeruvad ajad. Kui lennuk hakkab tagasi tulema, siis on enamvähem selge, mis kell lennuk Tallinnas maandub," ütles Eskelinen.

Eesti ja Euroopa lennuliiklust häirib endiselt möödunud kolmapäeval Islandil tegutsema hakanud vulkaani Eyjafjallajökull vulkaaniline tuhk. Täna on siiski mitme riigi õhuruumid lennuliikluse jaoks avatud.