Kohtumise järel andsid presidendid ühise pressikonverentsi. Seejärel asetas Läti riigipea pärja Vabadusõja võidusamba jalamile ja liikus sealt edasi Toompeale, kus kohtus Eesti peaminister Jüri Ratase ja seejärel riigikogu esimehe Henn Põlluaasaga.

Läti riigipea külastas veel Maarjamäe memoriaali ja rahvusvahelist küberõppust „Locked Shields“ ning kohtub õhtupoolikul Läti saatkonnas kohaliku Läti kogukonnaga. Õhtul osaleb Läti presidendipaar president Kersti Kaljulaidi ja Georgi-Rene Maksimovski pakutaval riigiõhtusöögil Arvo Pärdi Keskuses Laulasmaal.

Täna toimub ka Eesti ja Läti välisministrite kohtumine, mille järgselt kuulutavad ministrid välja Eesti-Läti keeleauhinna võitja.

Homme külastab president Vējonis Paide lähedal asuvat ja Läti erakapitali toel alustanud Baltimaade suurimat ehitussegude tehast Sakret. Tartus külastavad Läti ja Eesti presidendipaar Tartu Raekoda ning kohtuvad linnapea Urmas Klaasiga.

Pärastlõunal peab Läti riigipea Tartu Ülikooli aulas avaliku loengu teadmiste rollist vabaduste kaitsmisel. Seejärel mälestab ta Raadi Uue-Jaani kalmistul Läti küttide rügemendi sõdureid ja Läti põgenejaid. Riigivisiit lõpeb Eesti Rahva Muuseumi külastusega.