"Kõigi laste isadepäev on väga vahva üritus," ütles kaitseminister Jaak Aaviksoo. "Loodan, et isade-emadega kohal käinud lapsed saavad teada, et isa ei ole mitte ainult suur ja hea, vaid hoolitseb ka selle eest, et meiega midagi halba ei juhtuks."  Vaata fotogaleriid:

Üheksandat korda korraldatava Isadepäeva eesmärgiks oli väärtustada isa kui kaitsja, aga ka kasvataja ja õpetaja rolli.

Tehnikanäitusel said lapsed ja isad näha kaitseväe uut soomukit Pasi XA-188, õhutõrjeraketikompleksi Mistral, tankitõrjesüsteemi Milan-2, 23-mm õhutõrjekahurit, 122-mm haubitsat, 155-mm haubitsat, 120-mm miinipildujat, politsei, piirivalve ja päästesõidukeid.

Oma oskusi näitas Vahipataljoni drillimeeskond. Politsei-ja piirivalveamet näitas lõunaeestlastele teenistuskoeri, märulipolitsei ja päästjad demonstreerisid vorme.

Isad ja lapsed said lasta õhupüssist ja laskesimulaatorist, proovida selga sõdurivarustust, päästevarustust ja võtta mõõtu erinevatel võistlustel.

Kõigi Laste Isadepäeval esinesid Ines, Traffic, Kaitseväe orkester, Politsei- ja Piirivalveameti orkester, Laste ja noorte tantsurühm Hopser, Võru Tantsukool ja Budoklubi.

Perepäeva korraldavad Kaitsevägi, Kaitseliit, Siseministeerium, Politsei- ja Piirivalveamet, Päästeamet ja turvafirma G4S. Varem on üritus toimunud Tallinnas, Tartus, Rakveres, Viljandis ja Paides.