Laulupeo lõppedes on nii osalejad kui ka pealtvaatajad lahkumas lauluväljakult. Suurte jalgsi liikuvate rahvahulkade ohutuseks on liiklus lauluväljaku läheduses sõidukite jaoks suletud, teatas Põhja politseiprefektuur.
Vaata ülejäänud pilte SIIT.

Liiklus avatakse taas rahvamasside hajudes, kui see on taas ohutu. Liiklusseisakuid võib olla kõikjal Tallinnas, mistõttu palub politsei sõidukijuhtidel olla kannatlik ja käituda mõistlikult.

Delfi reporteri teatel pidas politsei näiteks kinni ka mitu laulupeolistest täis bussi, mis pidid Russalka juures ootama. Põhjenduseks tõid korrakaitsjad selle, et laulupeo ametlikud külalised peavad saama kiirelt lahkuda.

Teise Delfi reporteri sõnul oli liiklus Narva maanteel takistatud väga suures ulatuses — bussid pidid seisma ka isegi Narva maantee ja Pronksi ristmikul.

Suurem osa inimestest saab aru, et kõige kiiremini saab koju jalgsi ning seega ühistranspordi kasutamist ei hakata üritamagi.

Samas leidub mõnesid autojuhte, kes on küllaltki vihased ning elavad ennast välja politseinikega vaieldes. Samas enamus liiklejatest suhtub olukorda mõistvalt.