"Ilm oli märg ja nätske, ent koristustalgulised ei lasknud end sellest segada," kirjeldas üks talguline Delfile. Niiskusele vaatamata on inimestel tuju hea, kahelt poolt kummeeritud kindad käes ning meeleolu abivalmis.

"Volbriöö järgset peavalu ja oigamist ei ole – kõik on kolikoristuseks värsked ja välja puhanud. Eterniit kuhjatakse ühte konteinerisse, teise muu sodi. Korralikust ja puhtast puidust valmib aga riit, et agulis elav rahvas sealt hiljem pliidipoolist saaks võtta. Ja süstlad – nende jaoks on eraldi kott."

"Suurema sabina eest valgub rahvas hetkeks põõsa alla ning mõtleb peagi saabuvale supikostitusele. Mõni, kel juba nael jalga astuda on õnnestunud, sai abi autoapteegist ning töinamise asemel tõttas tagasi varemetele."

Kopli liinide koristusaktsiooni nimetasid "Teeme ära" korraldajad uhkelt aguliromantilisteks heakorrastustöödeks. "Nende talgute eesmärk ei ole Kopli liinid "korda teha" - selle ala korrastamine eeldab oluliselt rohkem ja mitmetasandilisemat tööd, kui üks labidatega inimjõuk ära suudab teha. Aga tehkem labidatega algust ja ehk siis tulevad peagi buldooserid järele."

Eesmärgiks on koristada suuremast prügist sealset mereäärt, laste mänguväljakut ja majadevahelist ruumi, et seal vähemalt mõnda aega süstlate otsa astumata randa jalutama pääseks. Osavõtjail on võimalus eriti vahetult kogeda tõelist aguliromantikat enne Kopli liinide praegusel kujul õnneks ja kahjuks lõplikku kadumist.