Kasahstani presidendil on kavas kohtumised president Toomas Hendrik Ilvese, riigikogu esimehe Ene Ergma ja peaminister Andrus Ansipiga. Arutatakse kahepoolseid suhteid, keskendudes peamiselt majandusteemadele. Samuti käsitletakse Euroopa Liidu ja Kasahstani suhteid ning olukorda Kesk-Aasia regioonis. Lisaks tulevad kõne alla ka julgeolekupoliitika ja rahvusvaheliste organisatsioonidega seonduvad teemad.

Nazarbayev saabus koos riigipead saatva delegatsiooniga Tallinna lennujaama täna hommikul.

Keskpäeval toimus Kadriorus ametlik tseremoonia, kus president Toomas Hendrik Ilves ja Evelin Ilves tervitasid Kasahstani esipaari.

President Nursultan Nazarbayevit saadavad välisminister Yerzhan Kazykhanov, kommunikatsiooni- ja informatsiooniminister Askar Zhumagaliyev ning transpordi- ja kommunikatsioonide minister Berik Kamaliyev.

Kavas on kirjutada alla investeeringute soodustamise ja vastastikuse kaitse kokkulepe ning arhiivinduskoostöö leping Eesti Rahvusarhiivi ja Kasahstani side- ja informatsiooniministeeriumi vahel.

President Toomas Hendrik Ilves ning proua Evelin Ilves annavad president Nursultan Nazarbayevi auks Eesti Pangas riigivisiidi piduliku õhtusöögi.

President Nazarbayev kohtub ka president Arnold Rüütli ja Tallinna linnapea Edgar Savisaarega. President Nursultan Nazarbayev asetab pärja Vabadussõja võidusamba jalamile, tutvub Jüri Kuuskemaa juhendamisel Tallinna vanalinnaga ning kohtub ka Eesti ettevõtjatega.