Eilses TV3 saates "Laser" oli eetris saatelõik, kus saatejuht Marii Karell ja Tallinna abilinnapea Kalle Klandorf käisid jalgratastega sõitmas. Jalgrattasõit kulges Pärnu maanteelt mööda Suur-Ameerika ja Endla tänavat Kristiine ristmikuni ning teele jäi ka Suur-Ameerika ja Endla tänava nurgal olev koht, kus kallakust üle viib trepp, kuid mitte ühtegi korralikku kaldteed. Trepi kõrval on vaid vana plaatidest tee, mis pole kasutatav. Praeguseks on Suur-Ameerika tänava äärde ise tekkinud teeraja asemele rajatud korralik kaldtee.

Klandorf ütles Delfile, et saatelõigu võtted toimusid juba juunikuus ja asfalt sai eelpool nimetatud kohta maha pärast seda, kui ta oli juhtinud sellele keskkonna ja kommunaalameti tähelepanu. "Pärast seda, kui ma seal sõitsin, oli mul sellest kohast ametiga juttu," ütles Klandorf. Küsimusele, kas ta käis Karelliga ka teistes probleemsetes kohtades, vastas Klandorf eitavalt. "Me käisimegi ühes kohas, Marii Karell valis selle marsruudi," sõnas Klandorf.

Küsimusele, miks ei käinud ta 20-minutilise saatelõigu tarbeks materjali kogudes koos Klandorfiga ka teistes ratturite jaoks probleemsetes kohtades, vastas Karell, et võtteaeg ja ka Kalle Klandorfi aeg oli piiratud ning nii linnavalitsus kui ka abilinnapea peaksid olema olukorrast teadlikud, kuna jalgrattaaktivistid on sellele juba pikka aega tähelepanu juhtinud.