Ka sel korral osales saates palju külalisi ja sai kuulda meeleolukat muusikat. Jõulutunnel jõudis kümnenda saatepäevani ning see oli ka põhjus vaadata tagasi televaatajate tehtud heategudele. Päeva juhtis Margus Saar koos Diana Lorentsi, Katrin Viirpalu, Maian Kärmase ja Margit Kilumetsaga.

Muusikalist meelolu lõid Ines, Margus Vaher, Anne Veski ja Revalia kammermeeskoor, Hanna-Liina Võsa ning Maria Listra, Justament, Zetod, Riho Sibul ja Rein Rannap ja paljud teised.

Juba alates 18. detsembrist on avatud telefoninumbrid, millel helistades on võimalik toetada naiste varjupaikade ja nõuandetelefoni üle-Eestilist tegevust. Annetustelefonid töötavad kuni 27. detsembrini.

Helistades numbril 900 7701 saab annetada 25 krooni,
900 7702 — 100 krooni
900 7703 — 500 krooni

Televaatajate heategevuskõnesid vahendavad telefonifirmad Elion, EMT, Elisa, Starman ja Tele2 ka sel aastal ilma teenustasuta.

Jõulutunneli annetused lähevad naiste varjupaikade üüri, vee- ja elektri eest maksmiseks. Palju raha nõuab õigusabi ja dokumentide koostamine. Ka varjupaikade igapäevaellu tuleb annetusi, vahendavad ERR Uudised “Aktuaalset kaamerat”.

Saate pearežissöör on Elo Selirand ja režissöör Maarja Pärsim, assistent Kadi Katarina Priske, juhtoperaator Raul Priks, kunstnik Jaana Jüris, muusikatoimetaja Meelis Kompus, toimetaja Anne-Mari Neider, produtsent Margus Saar.

Möödunud aastal koguti Haapsalu Neuroloogilisele Rehabilitatsioonikeskusele kliinilise kõnni- ja liikumisanalüüsi labori seadmete soetamiseks 3,4 miljonit krooni.

2007. aastal koguti televaatajate abiga 2,93 miljonit krooni, et soetada Tallinna lastehaiglale ning Tartu Ülikooli Kliinikumile laste opereerimiseks sobivaid operatsioonilaudu ning kindlustada kõik Eesti sünnitusosakonnad lootemonitoridega.

2006. aasta Jõulutunneli annetussummaks kogunes 3,1 miljonit krooni. Tartu ja Tallinna lastehaiglad said selle abil tänapäevased laste spetsiaalsisustusega reanimobiilid.