"See muster koosneb ju pisikestest lennukitest,nii armas," hüüatas lennuki logo lähemalt uurides kultuuriminister Laine Jänes. Tallinna linnapea Edgar Savisaarele meenutas logo aga kootud käpikut. Vaata videost!

Tallinn 2011 logosid kandev lennuk teenindab ligikaudu 85 000 reisijat aastas ja viib sõnumi Tallinna kui Euroopa kultuuripealinna kohta kümnete miljonite silmapaarideni.

„Estonian Airi tegevuse edukus sõltub Eesti ja ka Tallinna tuntusest välismaal, seepärast on koostöö sihtasutusega Tallinn 2011 meile ääretult oluline. Euroopa kultuuripealinna tiitel ja selle sõnumi lennutamine Euroopa erinevatesse linnadesse on suurepärane Tallinna ja kogu Eesti tutvustamise võimalus, mis aitab kindlasti kaasa Eesti avatuse ja tuntuse suurenemisele,“ lausus Estonian Airi president ja juhatuse esimees Andrus Aljas.

Koostööleping näeb ette ka Tallinn 2011 infovoldikute jagamist ning meenete müümist kõigis Estonian Airi lennukites, Tallinn 2011 teemalisi artikleid pardaajakirjas, sündmuste kalendri lisamist Estonian Airi veebilehele ning Estonian Airi tutvustamist Tallinn 2011 ametliku lennufirmana SA Tallinn 2011 erinevates info- ja reklaamikanalites ning -materjalides.