Majadest avanevad vaated ühelt poolt Stenbocki majale ja Iiri saatkonnale, teiselt poolt aga Toom-Rüütli tänavale. Renoveerimine on staadiumis, kus väliselt on enam-vähem viimistletud ja aknad ees. Mõned ruumid on pealtnäha juba valmis, isegi kaabeldatud. Osad ruumid aga vajavad veel tõsisemat tähelepanu.

Majja tuleb konverentsisaal, tööruumid ja majutus. Konverentsisaali ühes seinas on säilinud isegi seinamaaling, arvatavasti 17 sajandist. Samuti on majas säilinud mantelkorsten.
Vaata ülejäänud fotosid SIIT.

Ajakirjanduse andmetel kuulub Keskerakonnale praegu Toom-Rüütli 3/5 asuvas hoones 880 ruutmeetrit, millele lisaks üürib partei Tallinna linnale kuuluvast hoonest veel üle poole tuhande ruutmeetri pinda. Kui varem omas partei hoones ametlikult 200 ning Tallinna linn 600 ruutmeetrit, siis alates tänavu juulist on Keskerakonnal 880 ruutmeetrit hoone pinda ja Tallinnal 600.

Keskerakond teatas, et pööningu- ja keldriruumide väljaehitamine toimus aadressil Toom-Rüütli 3/5 kaasomanike vastastikusel kokkuleppel. Partei pressiesindaja sõnul ostis Keskerakond ruumide kaasomaniku õiguse eraisikult juba 1997. aastal.

Keskerakonna büroo uued ruumid asuvad neljal tasapinnal keldrist katusekorruseni. Väidetavalt kavandab Tallinna võimupartei oma büroosse muu hulgas veinikeldrit, kaht sauna, mitut puhkeruumi ja 120-ruutmeetrist konverentsisaali.

Keskerakonna büroo esitas 21. oktoobril riigikogu korruptsioonivastase seaduse kohaldamise erikomisjonile aruande, milles teatab, et on täiendavalt tasunud 2009. aastal valimistest tekkinud võlgnevusi 2,2 miljoni krooni ulatuses. Valimisvõlgu on Keskerakonnal veel kaheksa miljonit krooni, sellele lisandub üheksamiljoniline võlg ehitusfirmale Facio erakonna Toompeal asuvas peakorteris tehtud tööde eest.