Delfi piltnikud jalutasid täna päeval Tallinna eri paigus. Nagu ka fotodelt näha, siis valitsuse manitsused ja kaubanduskeskuste peatne sulgemine on juba mõjunud. Inimesed sinna enam eriti ei kipu (välja arvatud toidupoed).

Turgudel võib tegevus jätkuda. Balti jaama turul oli rahvast päris palju. Trammipeatuses aga oli pingi hõivanud kolmik, kes ilmselt kangemat joogikraami tarbinud. Seal polnud distantsi hoidmisest juttugi.

Rahvast oli ka Stroomi ranna kandis ning Nõmme terviseradadel. Õnneks hoidis enamik inimesi kaasliiklejatega distantsi ja üldiselt oldi üksi või kahekesi.

Fotodelt nähtub seegi, et agaralt jätkub ehitustegevus, seda pole eriolukord peatanud.

Koroonaviiruse puhanguga seotud eriolukord kehtib Eestis praeguse seisuga 1. maini. Alates kolmapäevast tuleb avalikus kohas (näiteks välised mängu- ja spordiväljakud, rannad, promenaadid, tervise- ja matkarajad) ja siseruumis (välja arvatud kodus) hoida teiste inimestega vähemalt 2 meetrit vahet. Avalikus kohas tohib koos viibida kuni kaks inimest.

Alates 27. märtsist on kaubanduskeskused suletud. Avatuks jäävad toidupoed, apteegid, telekommunikatsiooni ettevõtete müügikohad, pangakontorid, pakiautomaadid ning kauplused, kus müüakse või laenutatakse abivahendeid ja meditsiiniseadmeid abivahendi kaardi või meditsiiniseadme kaardi alusel.