Kinnisvaraportaalis asuva kuulutuse järgi on Sepa ligi 1,3 hektari suurusel krundil ning merest vaid 50 m kaugusel asuvas majas elamispinda 205 m². Majas on kuulutuse kohaselt olemas kõikvõimalikud kommunaal- ja luksusteenused alates saunast ja lõpetades luksuliku vanniga.

Kinnisturaamatu andmetel on nimetatud maja koos krundiga kantud 2006. aastal asjaõiguslepingu alusel Elmar Sepa nimele. Rohkem vara Sepale registri järgi ei kuulu.

Harju maakohus mõistis Elmar Sepa märtsi lõpus ligi viieks kuuks pistise võtmisele kihutamise ja sellele kaasaaitamise eest vangi. Sepp vabanes 29. augustil.

Hiljem selgus veel, et vanglast välja saanud Elmar Sepp jätkab endiselt AS Tallinna Soojus nõukogu esimehena ning mehe aastapalk koos maksudega on sealjuures üle 5000 euro.

Harju maakohus karistas märtsi lõpus ka Ivo Parbust pististe võtmise eest reaalse vanglakaristusega, ühtlasi määras kohus osaliselt reaalsed vanglakaristused ka Parbusega kuritegelikku koostööd teinud kohtualustele ning kõik eraisikutest süüdistatavad peale Peeter Palusaare vahistati otse kohtusaalis.

Süüdistuse järgi võttis Ivo Parbus 2007-2008 detailplaneeringute ja ehitusprojektide üle järelevalve teostamise eest linnaplaneerimise ametis inimestelt korduvalt pistist. Süüdistuse järgi sai ta raha ja kinkekaarte enda ja ka sihtasutuse Jüri Vilmsi Sihtkapital kasuks, kokku üle 950 000 krooni. Seppa süüdistati Jüri Vilmsi Sihtkapitali juhatuse liikmena Parbuse korduvale pistise võtmisele kihutamises ja sellele kaasaaitamises.

Harju maakohus mõistis Parbusele kahe ja pooleaastase, Sepale viiekuulise vangistuse.