Konservatiivne Rahvaerakond paneb välja maksimaalse suurusega ehk 12-liikmelise nimekirja, teatas erakond oma kodulehel.

Nimekirja juhib erakonna juhatuse liige ja Lääne-Tallinna ringkonna esimees Martin Helme. Nimekirjas teine on erakonna esimees, suursaadik Mart Helme ning kolmas Saue linnapea ja Konservatiivse Rahvaerakonna volikogu esimees Henn Põlluaas.

Loetelus on veel Leili Utno – kauaaegne Välis-Eesti Ühingu juht ja Eesti
endine suursaadik Lätis, Jaak Madison – erakonna noorteorganisatsiooni esindaja, Merri Aart – põllumajandust ja maaelu puudutavate eurotoetuste ekspert, Heldur Paulson – erakonna Pärnu ringkonna aseesimees ning rahvusvahelise õiguse doktor Jaak Roosaare.

Konservatiivne Rahvaerakond kaasas oma nimekirja ka erakonnaväliseid eksperte: meie lipu all kandideerivad euro päästemehhanismi ESM-i ekspert, majandusteadlane ja fiskaalõiguse õppejõud Paul Tammert, lastekaitse ja naiste väärkohtlemise vastane aktivist, Eesti Naisjuristide Liidu liige Marika Pähklemäe ning tuntud eurokriitik Antti Poolamets. Samuti jahinduse asjatundja Andres Lillemäe.