Soome pioneeripataljoni ülema kolonelleitnant Tero Savoneni sõnul on Kevadtormil osalemine nende üksuse jaoks äärmiselt oluline, sest pakub võimalusi üksteiselt õppimiseks.

"Saame siin täiendada enda üksuse toimimist ja ka oma teadmisi erineva pioneeritehnika valdkonnas," ütles kolonelleitnant Savonen. "Meil on plaan ka tulevikus Kevadtormile tulla."

Soome pioneerirühm hakkab koos Hollandi ja Eesti pioneeridega harjutama 2. jalaväebrigaadi koosseisus. Neil on kasutada rasketehnika, mille abil saab panna maha ja hävitada miine ning ehitada sildu. Samuti on Soome pioneeridel masin, mis võimaldab miinide panekuks kõva kattega maapinda auke puurida.

Kokku on Kevadtormil lisaks eestlastele osalejaid 15 liitlas- ja partnerriigist. Lisaks Tapal paiknevatele brittidele, prantslastele, taanlastele ja ameeriklastele osalevad Kevadtormil kaitseväelased Kanadast, Saksamaalt, Hollandist, Poolast, Rootsist, Lätist, Leedust, Ukrainast ja Gruusiast. Taevas võib näha USA, Poola, Belgia ja Hispaania lennuvahendeid.