Veoki koormas olid ehitusmaterjalid ja mahutit kemikaalidega. Päästjad tagasid tuleohutuse ning sulgesid kemikaalimahutite väiksed lekked. Teelt välja sõitnud auto teisaldamine jäi omaniku ülesandeks.

Eile juhtus Tartus õnnelik õnnetus, kui Soinaste tänaval jooksis koer teele ning jäi auto alla. Kohale saabunud päästjad tõstsid auto pneumaatiliste patjadega üles ning said põhja alla kinni jäänud looma kätte. Koeral nähtavaid vigastusi ei olnud ja ta anti üle omanikule.

Võrus teati, et Kubja teel on kortermaja esimese korruse akendes näha leeke. Majas oli kuulda ka suitsuanduri häiret. Päästjad sisenesid korterisse, kus magamistoas põles diivan. Tulekahju kustutati ligi poole tunniga. Korterist päästeti koer ja kass. Inimesi põlengu puhkemise ajal ruumides ei olnud.

Valgas Tulbi tänaval asuvas elumajas andis suitsandur märku tulekahjust . Päästjad selgitasid, et kamina kütmisel oli põranda vahelt suitsu tulema hakanud. Elanik püüdis enne päästjaid pulberkustutiga ise põlengut kustutada. Päästjad avasid põranda, mille all hõõgusid vahelae konstruktsioonid ning kustutasid põlengu lõplikult. Majaomanikule andsid päästjad juhised enne kamina kasutamist kutsuda pottsepp, kes annaks hinnangu seadme ohutusele. Põlengu täpsema tekkepõhjuse selgitavad menetlusinspektorid.