"Pole ammu kirjutanud Facebooki. Põhjuseid te teate. Aga ma olen tubli ja tulen jälle teie ette," kirjutab Tallinna linnapea Facebookis.

Postitusele on lisatud grupipilt, mis tehtud 11.juulil Võnnu kalmistul. "Siia on maetud minu vanemad, vanavanemad, õde ja vend. Minu kõige lähedasemad teekaaslased," kirjutab Edgar Savisaar.

"See oli minu esimene sõit Lõuna-Eestisse pärast haiglast väljatulekut. Tegime hauaplatsi korda. Kohal oli suur osa minu perekonnast, sõbrad ja lähedased."

Koos linnapeaga on pildil sugulased ja lähikondsed Riin Savisaar, Siret Kotka, Margit Savisaar, Erki Savisaar, Elis Savisaar, Aadu Must ja Urmas Jürgenson.

19. märtsil viidi Savisaar Tartu ülikooli kliinikumi intensiivraviosakonda. 23. märtsil tehti talle operatsioon, mille käigus amputeeriti tema parem jalg ülaltpoolt põlve. Arstide sõnul leiti Savisaare organismist streptokokk, mis oli kahjustanud kudesid sedavõrd, et amputatsioon oli vältimatu. Nüüd taastub Keskerakonna juht ja Tallinna linnapea kodusel režiimil Hundisilma talus.