"Nii, otsus tuli ära: ma kandideerin riigikokku! Jama on ainult selles, et mul ei ole tagatuba, kes paigutaks mind õigesse nimekirja, õigesse ringkonda ja õigele kohale. Nüüd annan teile võimaluse olla mu tagatuba ja see töö ära teha," kirjutas Talvik oma Facebooki lehel.

Tingimusi on Talviku sõnul kolm: ta ei liitu erakonnaga, kuna on juba liitunud kogukonnaga, ta ei kandideeri üksikkandidaadina, kuna praeguste seadustega on tehtud see lootusetuks ja viimaseks peab Talviku programm ühtima selle nimekirja programmiga kuhu te ta panete.

"Programm on lihtne: ühte väiksesse kohta koondunud võim tuleb sõnnikuna üle maa laiali loopida, et rohujuurel oleks ka kasvamiseks head tingimused. Reklaamlause võiks olla priitpärnalik: Si*ta kah! Eesti esimene avalik tagatuba võib nüüd tööle hakata," kirjutab Talvik.

Artur Talvik on sündinud 13. juunil 1964. Talvik lõpetas 1988. aastal Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia lavakunstikooli ja samast aastast töötas ta 1992. aastani Nukuteatris näitlejana.

2011. aasta riigikogu valimistel osales ta roheliste ja vabade kodanike nimekirjas Harju- ja Raplamaa esinumbrina ning sai ligi 3000 häält.

2015. aasta riigikogu valimised toimuvad 1. märtsil.