“Miks püüdis Andrus Ansip ülipüüdlikult avalikkust veenda, et “leke tuli Keskerakonna seest,” küsib Sepp ning jätkab uudishimutsemist:

“Milles seisnes kapo koostöö valitsusparteidega? Miks tulid kõigepealt poliitilised avaldused ja alles seejärel eriteenistuse kinnitused poliitikute väidetele? Kes on see isik või isikud, kes tegid koostööd nii Eesti- kui Vene eriteenistusega?  Mis on pannud nad olukorda, kus nad selliseks koostööks on sunnitud? Kui riigisaladust sisaldav info ei lekkinud, siis miks oli kapol vaja 21.detsembri hilisõhtul memo osaliselt riigisaladuse alt vabastada? Kas ja millega on tegelikult tõendatud Savisaare rahaküsimine muuks kui kirikuehituseks? Kes nõustub esimesena sellega, et nendele küsimustele ei ole vaja avalikke vastuseid ? Ja kas see saab kellegi jaoks uue pirukajagamise esimeseks andamiks? Millised mõjuvõimuga kauplemise faktid on Eestis tuvastatud, või õigemini miks mõned ei ole …”

Sepp leiab, et  olgu Keskerakonna või Edgar Savisaarega kuidas on, ühel hetkel saabub selgus nii ehk naa. “Eesti kodanikuna vaatan ma perspektiivitundega ka natuke kaugemale, ja julgeolekulist või poliitilist mölaklust pole ma kunagi seedinud. Eesti esimene ega ainuke julgeolekuoht ei ole kindlasti selles loos, milles Savisaar näib siplevat, vaid need ohud on alles kõik maandamata ja ootavad alles vastuseid!”