Eesti Päevaleht kirjutas, et laiem avalikkus ilmselt pole sellest muusikasündmusest kuulnudki, sest kontserdi korraldus oli ebatavaline.
Tallinna linnapea Edgar Savisaare kutsel Tallinnasse tulnud orkestri kontserdi piletid jagati kultuuri- ja haridusasutustele, koostööpartneritele ja teistele ning osa läks ka Nokia kontserdimaja kassas vabajagamisele.

„Mina sain kutse ja ma olen selle üle väga rõõmus. See kontsert oli oivaline ja saal oli pilgeni täis,“ rääkis enda sõnul võimsa kontserdielamuse saanud Evelyn Sepp Delfile.

Sepp ei mäletanud, millal ta kutse sai ja kas see võis olla viimasel minutil kiiruga laiali jagatud. „Ma ei mäleta, millal see kutse tuli,“ lausus ta. „Ega tea, kuidas ja kui pikalt seda kontserti ette valmistati.“

Kuna tegemist on maailma kultuuripildis tipptasemel kontsertorkestriga, siis on Sepa hinnangul väheoluline see, kas kontsert oli Tallinna linnapea valimiskampaania osa või mitte. „See on nii vähe oluline, isegi kui see nii peaks olema,“ kõneles ta. „Mis iganes õnn või õnnetus see oli, et sellise ülitiheda töögraafikuga orkester Tallinnas esines.“

Sepp, kes enda sõnul käib suhteliselt palju klassikalise muusika kontsertidel, ütles, et tema silm ei eristanud teistsugust publikut kui tavaliselt selle žanri kontsertidel käib.

„Publik oli suurepärane, kes oskas seda kontserti hinnata,“ ütles ta. „Minu lähedal istusid Eesti tippkultuuri tegelased.“ Ta mainis näiteks dirigente Anu Tali ja Eri Klasi, samuti väga palju Estonia teatriga seotud inimesi.

Sepp meenutas, et sama dirigendi Valery Gergijevi juhatamisel pidi toimuma kontsert ka 2008. aasta hilissügisel, aga toona jättis ka poliitiliselt aktiivne dirigent selle protestiks Gruusia poliitika ja Eesti valitsuse vastu ära.