Infosekretariaadi juhataja Hannes Rumm ütles, et tegemist pole suure peoga, vaid lihtsa kokkutulemisega. Ürituse eelarvet ega osalejaid ei osanud Rumm veel nimetada, kirjutab Eesti Päevaleht.

Erakonnad pole samuti planeerinud suuri pidusid, kuid mitmes Tallinna lõbustusasutuses kogunevad parteikaaslased, et ühiselt tulemusi oodata.

Võimupartei Res Publica koguneb kell 19 Tallinna pubis Scotland Yard. “Mingit erilist programmi kavas ei ole, tegemist on lihtsalt ühise tulemuste ootamisega,” ütles meediajuht Allar Tankler. “Koguneme tund enne referendumi lõppu, sest siis peaks üsna pea ka esimesed tulemused tulema.”

Tulemusi ootab koos erakonnaga ka peaminister Juhan Parts, kes võtab hääletamise lõppedes osa ka infosekretariaadi organiseeritud üritusest. Parts annab ka välisministeeriumis pressikonverentsi, mis on mõeldud välisriikide ajakirjanikele.

Reformierakond tuleb juba valimistel traditsiooniks kujunenult kokku Radisson SAS hotelli pubis Madissoni Leib ja Lust.

Rahvaliit on referendumipäeva õhtuks reserveerinud Estonia talveaia, kus erakonna liikmed ja külalised ootavad tulemusi torti süües.

Keskerakonna infojuhi Evelyn Sepa sõnul ei ole neil suurt ühisviibimist plaanis, kuid eri paikades üle Eesti toimuvad lokaalsed tulemuse ootamised.