Arvuliselt kõige enam ehk 34 resolutsiooni vastast tuli Itaaliast. Järgmine oli 25 saadikuga Prantsusmaa ja kolmas 12 saadikuga Saksamaa. Järgnesid Kreeka üheksa ja Hispaania kuue vastasega, ülejäänud riikides oli resolutsiooni vastu viis (ÜK) või vähem saadikut. Vastaseid leidus kokku 14 riigi esindajate seas, 12 riigi esindajate seas vastaseid ei olnud.

Kõige rohkem erapooletuid ehk 30 saadikut on Ühendkuningriigi esindajate seas. Teine on edetabelis Itaalia (22) ja kolmas taas Saksamaa (17). Prantsusmaal oli 11 erapooletut saadikut, Hispaanias 10 ja ülejäänutel jäi see arv ühekohaliseks.

Nii vastaste kui ka erapooletute pingereas kõrgel kohal asuvast itaallaste grupist hääletas kõigest üheksa itaallast resolutsiooni poolt. Samas Saksamaalt, mis arve vaadates paistab esmapilgul Kohveri-vastane või neutraalne välja, tuli siiski 55 poolthäält ehk enim kui kuskilt mujalt. Sellise pildi teeb muidugi võimalikuks see, et Saksamaal on ka enim eurosaadikuid – kokku 96 inimest.

Suurimat resolutsiooni pooldavat üksmeelt näitasid üles Sloveenia ja Luksemburg - keegi ei jäänud isegi mitte erapooletuks, vaid kõik nende saadikud hääletasid resolutsiooni poolt. Neile järgnesid Taani, Horvaatia ja Leedu. Nende järel tulid 75 üksmeeleprotsendiga koos Rootsi, Bulgaaria ja Eesti.

Kõige rohkem läksid arvamused lahku Prantsusmaa, Portugali ja taas Itaalia saadikute hulgas.

Täpsemat statistikat saab igaüks ise vaadata ja uurida siit.