29-aastase Antsu eelkäija Henrik Hololei asus esmaspäeval ametisse Euroopa Komisjoni voliniku Siim Kallase kabinetiülemana.

Antsu töötas alates 2003. aasta oktoobrist riigikantselei EL-i sekretariaadi juhatajana. Aastail 1997-2003 oli samas varem eurointegratsioonibüroo nime kandnud sama sekretariaadis erinevatel ametikohtadel, sealhulgas planeerimise ja analüüsi talituse juhataja, teatas valitsuse kommunikatsioonibüroo direktor Kristi Liiva BNS-ile.

1992. aastal lõpetas Antsu hõbemedaliga Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasiumi hõbemedaliga, 2000. aastal kaitses ta Tartu ülikoolis magistrikraadi politoloogias. Samuti on ta end täiendanud Euroopa Kolledžis Varssavis ja Aarhusi ülikoolis Taanis.

EL-i sekretariaadi juhataja ametisse asuv 28-aastane Kasemets on olnud Tallinna pedagoogikaülikooli riigiteaduste osakonna õppejõud. Alates 2001. aastast on ta töötanud riigikantselei EL-i sekretariaadis EL koolituse talituse juhataja, sisekoostöö talituse juhataja ja sekretariaadi asejuhatajana.

Kasemets on lõpetanud Viljandi Paalalinna gümnaasiumi ja kaitsnud 2000. aastal Tartu ülikoolis magistrikaardi politoloogias.