Varahommikul enne kella kuut olid põhi- ja suurematel tugimaanteedel sõidujäljed, piirkonniti rajad valdavalt kuivad või soolaniisked, teatas maanteeinfokeskus.

Harju maakonnas Tallinna-Narva maanteel ning Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel kaherajalistel teelõikudel olid teekatted teistel sõiduradadel lumised. Pea kõikjal oli teedel kerget lenduvat lund, mis eessõitvate autode rataste alt ülespaiskumisel võib piirata nähtavust.

Nii sõidujälgede ja -radade vahel kui teede laiendustel ja ristmikel oli vähest libedust, kinnisõidetud- ja soolalund. Libedust esines paiguti ka Harju, Jõgeva ja Ida-Viru maakonna teedel. Tartu maakonna kõrvalmaanteedel võib kohati olla kergeid tuisuvaalusid.

Ilm oli pilves, Saare ja Lääne maakonnas sadas vähest lund. Jõgeva maakonnas oli kohati pinnatuisku. Teepinna temperatuure mõõdeti -4 kraadist saartel kuni -11 kraadini Ida-Virumaal.

Muutus Loo-Maardu liikluskorraldus

Alates tänasest kehtib Tallinna-Narva maantee Loo-Maardu teelõigul uus liikluskorraldus.
Loo asulast Tallinnasse tuleb sõita läbi tunneli ja seejärel sooritada enne ringristmiku parempööre, misjärel toimub liikluse põimumine Saha-Loo teelt Tallinna poole liikujatega.

Saha-Loo teelt Narva suunas saab sõita läbi tunneli Loo asula poole ja seejärel valida sobiv sõidusuund ringristmikult.

Tallinna-Narva maanteega külgnevate külade (Maardu küla, Liivamäe küla) ühendus põhimaanteega hakkab toimuma Iru-Loo ja Maardu sõlmede vahele rajatud kogujatee kaudu. Põhiteel kaotatakse ära bussipeatused: osa Loo-Maardu lõigul liikunud busside liiklusest on suunatud kogujateele.

Narva ja Tallinna poolt Maardu mõisa teele saab läbi Maardu liiklussõlme kuna veel on suletud Maardu mõisa tee ja prügila sõlme vaheline kogujatee. Pärast liikluse avamist võib esineda ajutisi liikluspiiranguid. Kuni objekti lõpliku valmimiseni jääb kiirus piiratuks 50 km/h vaid Iru-Loo sõlmes.