Kahtlastest isikutest ja vargustest tuleks teavitada ka rannavalvet.
Neljapäeval, peale kella poolt nelja õhtupoolikul tuli G4S rannavalvurite juurde naisterahvas, kes teatas, et tema seljakott on varastatud. Seal olid naisel rahakott, telefon ning kodu- ja autovõtmed. Vetelpäästjad asusid otsima isikuid, kellel võiks kirjeldatud seljakott käes olla, kuid ühtegi kahtlusalust ei tabatud. Rannas viibis sel hetkel kuni 500 inimest.

Küll aga saadi tagasi kott ja seda tänu aerusurfi harrastajale, kes märkas surfiklubi taga vette visatud seljakotti ja tõi selle surfiklubisse. Kotist oli varastatud sularaha, panga- ja krediitkaart ning telefon, ülejäänud asjad sai naine tagasi.

Sarnane juhtum kordus reedel kella 16.15 ajal. G4S rannavalve poole pöördus naine, kellel samuti oli seljakott varastatud. Vetelpäästjad asusid kirjeldusele vastavat seljakotti rannast otsima, kuid ei leidnud seda. Varguse hetkel oli rannas kuni 200 inimest.

G4S rannavalvurid tuletavad meelde, et rannas ei tohiks oma isiklikke asju järelevalveta jätta. Ujuma minnes tasub oma asjad sõbra või pereliikme valve alla jätta või vajadusel paluda abi mõnelt rannakülastajalt.

Samuti tuleks vargusjuhtumistest ja kahtlastest isikutest politseile ja rannavalvele teada anda.