„Stenbocki majas siseminister Leivolt 18. augusti õhtul kuuldud tõdemus, et USA presidendikampaania saatus sõltuvat juudiorganisatsioonide rahast ja poliitilisest toetusest (mistõttu tulevat ausamba avamine kas või edasi lükata), polnud mulle mingi üllatus,” teatab Madisson SL Õhtulehe arvamusküljel. Tean väga hästi, kes ehitavad maailmas üles orwellikku [George Orwell, „1984”] Maailma Uut Korda, mis näeb muuhulgas ette ka rahvusriikide kadu.”

„Et meie valitsejad Lihula monumendi Vene propaganda eeskujul kohe SS-laste ausambaks tituleerisid, see näitab meie valitsejate poliitilist diletantismi,” nendib Madisson. „Eestis on muide läbi viidud asjakohane ekspertiis: ühtki SS tunnusmärki Lihula monumendi bareljeefil ei avastatud!”

„Rahvast täielikult irdunud valitsuskoalitsioon eesotsas Res Publicaga ei suuda siiani aru saada, mis tegelikult 2. septembril Lihulas toimus,” lausub Madisson. „Sügav õiglustunde riivamine, mis väljendus öö varjus vabadusvõitlejate monumendi kõrvaldamises ja rahva vastu saadetud märulipolitsei jõhkras ning äärmiselt ebaprofessionaalses tegevuses, pole toompealasi vist mõtlemagi pannud.”

„Millegipärast arvan, et Lihula monumendi loo lõpp on veel kaugel,” lisab Madisson.