"Esmaspäeval suletakse liiklus 3. ja 4. trammiliinil ja Pärnu maanteel lõigus Vabaduse väljak-Tondi ja alustatakse uue trammitee esimese etapi ehitustöödega. Seetõttu ei ole Tondi peatuses võimalik enam elektrirongidelt trammidele ümber istuda," ütles Elroni müügi- ja arendusjuht Norbert Kaareste.

"Soovitame sõita rongiga edasi Balti jaama, kus on võimalik ümber istuda kesklinna poole sõitvatesse bussidesse ja trammidesse."

"Kutsume tallinlasi üles võimalusel autost loobuma ja rongi kasutama, sest üle poole aasta kestvate remonditööde ajaks on Tondi asumit kesklinnaga ühendav magistraal avatud vaid 1+1 autoteena ning ka Järve-kesklinn lõigul liigeldes tuleb arvestada suurte ummikute võimalustega," märkis Norbert Kaareste.

Koos renoveeritud trammiteedega tulevad pealinna tänavatele ka uhiuued trammid, Kaareste sõnul on Elron uute trammide tuleku eel ootusärev.

"Tallinna soetatavast uuest trammipargist saab oluline tugi reisirongiliiklusele – uute trammide pealiin Tondi-Ülemiste hakkab oma teel ühendama olulisemaid Tallinna rongipeatusi: läänesuunal Tondi, edelasuunal Tallinn-Väike ning idasuunal Ülemiste," selgitas Kaareste.