"Kandideeriva näitleja ilmumine lavastuslikus sarjas on kergem juhtum kui tema esinemine mõnes jutusaates, aga mängu ilu huvides oleks võinud see siiski olemata olla," kommenteeris Tammerk Delfile.

"Mängu ilu" all pidas Tammerk silmas reeglitest ühtemoodi kinnipidamist, kuid möönis, et sisu poolest oli mängu ilu olemas – iroonilise viitena päevapoliitikale.

"Stsenaristi sõnul toodi tegelane Raim sisse loolistel põhjustel, mida on ka seda osa vaadates näha," vahendas Tammerk ka stsenaristi sõnu. "ETV ülesanne oleks olnud sarja tootjafirmat paremini informeerida, et avalik-õiguslikus meedias on alanud valimisreeglite aeg."

Tammerk selgitas, et ERRi valimiste kajastamise kord on ennekõike mõeldud selleks, et ajakirjanduslikes saadetes mõned kandidaadid teiste ees põhjendamatuid eeliseid ei saaks.

"Reeglistiku eesmärk on tagada võimalikult võrdseid võimalusi, mida ju avalik-õiguslikult meedialt oodatakse," lausus Tammerk.

Laupäeva õhtul jõudis eetrisse kodumaise mammutsarja "Õnne 13" värske osa, kus oli taas ekraanil ka sotsiaaldemokraatide peasekretär ja Pärnumaa esinumber Indrek Saar, kes ilmus mõne osa eest Are (keda mängib Saare abikaasa Ülle Lichtfeldt) eksmehe Raimina välja naise pulmade eel segadust külvama. Või hoopis valimiste eel nägu näitama?

Saar ise eitas sarjas ülesastumise poliitilist tagamõtet. "Ma olen näitleja! Ma olen oma hariduselt näitleja ja olen ilmselt ka tulevikus. Kui ma Riigikogus lõpetan, töötan selles valdkonnas edasi. Kui mul on võimalus oma erialast tööd teha ja see ei võta liiga palju aega, siis teen seda hea meelega!" rääkis Saar Publikule.