"Kuna kohalik meediaturg on väga väike, on küllalt palju juhtumeid, kus filmitootjad ja ka erakanalid soovivad oma tööde juures kasutada ERRi inimesi ja vastupidi - ERRis töötavad ajakirjanikud, saatejuhid ja režissöörid soovivad end ka mujal proovile panna," märkis ta. "ERR ei saa ega taha seda takistada, kuid saab kaasa rääkida, kui tema töötaja tööandjale otsest konkurentsi osutab."

Tõevere- Kaur lisas: "Vastasel juhul, nt kui töötaja oma vabal ajal, puhkuse või palgata puhkuse ajal mõne saate või filmi tootmises osaleb, mõnd raamatut toimetab või astub üles õhtujuhina, on see tema eraasi. Üldiselt vahetud juhid sellistest tegevustest ka teavad ja jälgivad, et ERRil neis oludes huvide konflikti ei tekiks."

Kui Delfi paljastas paar kuud tagasi, et ERRi Valga korrespondent Ragnar Kond on aktiivne ka eraettevõtluses, oli see ERRi juhtkonnale uudiseks.

ERR polnud nõus Delfile välja tooma nimesid, kes on nende palgalehel, aga vabal ajal töötavad sama sektoriga seotud eraettevõtluses.

"ERRi töötajate nimekiri on kättesaadav meie kodulehel ja ettevõtete andmed on kõik kättesaadavad Äriregistris, nii et soovi korral saate teid huvitavate inimeste kohta ise andmeid koguda. ERR ostab sisse mõnigaid saateid, mida toodavad väiketootjad ning milles on oma panuse andnud osaliselt ka ERRi töötajad," ütles ta.