"Portaali käivitamiseks eraldi summat ette nähtud ei olnud, sest arendustöö tehti ära olemasolevate inimestega," selgitas Delfile ERR-i pressiesindaja Anneli Tõevere-Kaur.

Pressiesindaja sõnul loob kultuuriportaali sisu neli toimetajat, neist kaks töötab täiskohaga, kaks poole koormusega. Portaali toimetavad Valner Valme (juhataja), Tõnu Pedaru, Mari Kartau ja Igor Garšnek.

Eesti Rahvusringhääling avas esmaspäeval internetiportaali kultuur.err.ee, mis asub vahendama kultuurisündmusi sõnas ja pildis arvustuste, kommentaaride, intervjuude, reportaažide, arvamusavalduste, soovituste ja uudiste kujul. Alarubriigid muusika, teater, kunst, kirjandus ja film edastavad nii värskeid kui ka ajatumaid teemasid.

Vastvalminud kultuuriportaal teeb koostööd sihtasutuse Kultuurileht väljaannetega Sirp, Vikerkaar, Looming, Loomingu Raamatukogu, Õpetajate Leht, Muusika, Teater. Muusika. Kino, kunst.ee, Keel ja Kirjandus, Akadeemia. Koostööd tehakse ka PÖFFiga ning laanis on luua sidemed erinevate sündmuste korraldajate ja organisatsioonidega.

ERR-i meelelahutusportaali Menu ülalpidamiseks kulub igakuiselt 4000 eurot, mis on sisuliselt kahe põhikohaga toimetaja palk ning teiste kaastöötajate lisatasu.