Kui mõelda, palju on Destini kohalik ajaleht ja linn klikke ja tähelepanu saanud, võiks teda nimetada lausa hea tahte saadikuks, naljatas Korp linnavalitsuse pressikonverentsil.

Korbi sõnul on linnaosavalitsusel tihe koostöö Nõmmel asuva Rahu kogudusega ning möödunud sügisel kogudust külastanud Destini linna kiriku esindaja andis talle üle kutse osaleda seminaril "Tervete kogukondade arendamine".

"Kaks päeva sinna ja kaks päeva tagasi, kaheksa päeva oli väga tihe seminar," selgitas Nõmme linnaosavanem, miks lähetus nii pikaks venis. Destinis olles külastas Korp sealse linnavolikogu istungit ning käis ka koos küllakutsunud kogudusega kaks korda linna agulites tasuta toitu jagamas.

Huvipakkuva ideena tõi Korp välja koertepargi, kus koerad on jagatud jalutama kaalu järgi ning kohaliku raamatukogu programm, kuidas panna lapsi suvel lugema. Linnaosavanem lubas seda programmi järgmisel nädalal ka Nõmme raamatukogu töötajatega arutada.

Nõmme linnaosa valitsus katab lähetusega seotud kuludest lennukipiletite hinna ja maksab päevaraha, kokku 1164 eurot. Majutuse eest maksma ei pea, kuna Korp ööbis üle küllakutsuja juures.

Erki Korpi kutsus Destinisse firma 3M endine tegevjuht ja Destini koguduse esindaja Doug Anderson, kes külastas mullu oktoobris Nõmmet. Destini luterlik kogudus on Nõmme Rahu koguduse sõpruskogudus.