Floridas Destini linnas lõi ta nimelt tegusa suhte kohaliku luteri koguduse esindaja Doug Andersoniga, kes on tal praegu ka Eestis külas ja nad arutavad programmi „Developing healthy communities“ ehk eesti keeles "tervete kogukondade arendamise" programmi levitamist Eestis, rääkis Korp Delfile.

"Kohtusime ka eelmisel nädalal, arutasime siis, kuidas tal Eestis on läinud üldse. See tähendab seda, et see sama programm, mis on välja töötatud Destini koguduse poolt, kuidas see on huvi pakkunud lisaks Nõmmele ka teistele omavalitsustele ja püüame siis seda edasi rakendada," lausus Korp.

Täna on Korbi juures kodus Viimsis õhtusöögil on lisaks Andersonile ka mõned Nõmme koguduse liikmed, kes on sellega seotud.

"Kuna see sama seminar, mis siin palju põnevust ajakirjanduses tekitas, on järgmise aasta maikuus on jälle toimumas, siis vaatame, kuidas saame selleks ette valmistatud," lisas Korp.

Tema sõnul ei ole see ainult Nõmme ja sealse Rahu koguduse asi, vaid asja vastu tunnevad huvi ka Võru maakond, Võru linn ja veel mitmedki teised omavalitsused. "Aga et see huvi nüüd konkreetseks saada, siis oleks vaja teha eelnevalt eeltööd ehk siis Eestis toimuks kaks seminari enne järgmise aasta märtsi, et siis vaadata kes ja mis piirkonnas oleks siis veel huvitatud seminaris osalemisest,“ ütles Korp, kes uskus oma ettevõtmise perspektiivikusse.