Niina Savinova saab kodakondsuse kui Eesti-Valgevene suhete kauaaegne arendaja. Ta on Eesti esimese valgevenelaste organisatsiooni Ljos asutaja, aidanud kaasa Valgevene konsulaarosakonna avamisele Tallinnas ja Eesti-Valgevene ettevõtjate koja asutamisele 1998. aastal.

Ujumistreener Tatjana Partõka õpilased on toonud rahvusvahelistelt tiitlivõistlustelt häid kohti, mis on toonud kaasa tunnustuse Eestile. Alates möödunud aastast töötab Tatjana Partõka Kohtla-Järve Nelja Ratsu Klubis ujumistreenerina.

Sergei Matvijenko töötab alates 1994. aastast Tallinna kurtide koolis algklasside õpetajana ning sama kooli spordiringi juhendajana. Samuti tegutseb ta kergejõustiku vanemtreenerina Eesti Kurtide Spordiliidus. Temagi õpilased on toonud medaleid erinevatelt rahvusvahelistelt tiitlivõistlustelt.

Valeri Karkatšov töötab AS-i Blirt Grupp peadirektori asetäitjana laevaremondi alal, tema tegevuse tulemusel on Eestis taastatud kõrge tasemega laevaehitus. AS Blirt Grupp on ehitanud Eestile piirivalvelaeva ja -kaatri, jääklaasiga lootsikaatri ning hüdrograafialaeva Kaliningradi sadamale.

Igor Moškov on ehitusalase kõrgharidusega spetsialist, kelle tegevus on seotud ajalooliste ehitiste restaureerimisega Narva Restauraatoris ning OÜ-s IAM. Peale restaureerimistööde Narvas ja Rakveres on tema osavõtul ennistatud mitu Tallinnas asuvat ajaloolist rajatist. Nende seas on Kiek in de Kök, Niguliste kirik, Taani kuninga aed ja Jegorovi maja.

Sergei Fedossejev töötab alates 1992. aastast Estonia teatris balletiartistina, ta on esinenud paljudes tuntud ballettides solistina ja osalenud mitmel külalisetendusel välisriikides.

Rjašid Izmailov on Narva tatari kultuuriseltsi asutajaliige ja seltsi esimees. Ta on korraldanud seltsi üritusi ja kohtumisi Tatarstani kirjanike ja poeetidega ning osalenud aktiivselt Ida-Virumaa rahvusseltside ümarlauas ning Narva rahvuskultuuriseltside nõukogu töös.

Jekaterina Jegorova on Vene Draamateatri üks juhtivaid näitlejaid, kes on osalenud rohkem kui 80 etenduses ja osaleb Raadio 4 järjejuttude lugemisel, tõlkides neid eelnevalt eesti keelest, samuti on ta osalenud telesaadetes ja filmides.

Eduard Bretško töötab alates 1985. aastast Estonia teatris, ta on esinenud paljudes tuntud ballettides solistina ja osalenud mitmel külalisetendusel välisriikides.