23. veebruaril ETV ekraanil olnud poliitikute mälumäng oli tavapärasest meelelahutuslikum. Saates osalesid erakondade kolmeliikmelised võistkonnad, saate valmistasid ette ETV meelelahutustoimetus ja "Mnemoturniiri" tegijad, teatas BNS.

16. veebruaril ETV ekraanil olnud valmisväitlust, kus räägiti kultuurist ja haridusest, vaatas 88 000 inimest, selgub uuringufirma TNS Emor teleauditooriumi mõõdikuuringust

9. veebruaril eetril olnud valimisdebatti, kus väitlesid riigikogu valimistel osalevad üksikkandidaadid, vaatas 124 000 inimest.

2. veebruari valimisstuudiot, mille teemadeks oli välispoliitika ja julgeolek, vaatas 104 000 inimest.

26. jaanuaril eetris olnud esimest valmisväitlust, kus räägiti majandusest, ettevõtlusest ja tööpuudusest, vaatas 119 000 inimest.

Esmaspäeval oli ETV2-s erakondade venekeelne valimisdebatt, kuid selle saate vaatajanumbreid TNS Emoril veel ei ole. ETV-s on enne pühapäeval toimuvaid valimisi tulemas veel kaks debatisaadet. Kolmapäeval on ETV eetris debatisaade sotsiaal- ja meditsiiniteemadel ning laupäeval, valimiste eelõhtul on ETV stuudiosse kutsutud erakondade esinumbrid.