Pärnu maanteel Pääskülas toimuv remont hõlmab lõigu kilomeetritel 12,3–13,04 rekonstrueerimist ning lisaks "Pargi ja reisi" parkla ehitust. Tööd algasid juunis ja neid tehakse maanteeameti tellimusel.

Üldiselt on liiklusele avatud vähemalt kolm sõidurada. Muutsuunaliiklusega kaks pluss üks sõidurajaga lahenduse puhul on hommikuti avatud kaks rada suunal linna sisse ja õhtuti kaks rada linnast välja. Vastavalt liiklusvoogude vajadusele tõstetakse muutsuunarada ümber.

Reede keskpäevast kuni pühapäeval kella 11-ni on avatud kaks rada linnast välja. Pühapäeval kella 11-st tagatakse kaks rada linna siseneval suunal. Öösiti võivad toimuda täiendavad sulgemised kella 20–7.30 vahemikus, kuid igal juhul tagatakse kahesuunaline läbipääs mõlemas suunas ühe sõidurajaga.

Valdeku tänava remondis olev lõik

Valdeku tänava remont lõigul Vabaduse puiesteest Pärnu maanteeni kestab 15. novembrini. Töid tehakse lühikeste lõikudena ja kuni kahe ristmiku samaaegse sulgemisega. Sihi ja Valdeku tänava ristmik jääb esialgu liiklusle avatuks ja selle sulgemine täpsustatakse eraldi etapiga.

Ahtri ja Jõe tänava ristmiku remondis olevad osad

Kuni 9. septembrini on suletud ka Ahtri, Jõe, Lootsi ja Tuukri tänava ristmik, mis Jõe ja Lootsi tänava suunalt liikluseks 8. juulil seoses Reidi tee ehitusega. Remondiga seotud ehitustööd on vee- ja kanalisatsioonitrasside ehitus, sidekaablite ja elektrikaabli paigaldus ning teekatte ehitus.

Tuleva nädala esmaspäeval peaks lõppema ehitustööd Narva maantee ja Pirita tee ristmikul Russalka juures, mis tekitas viimasel ajal Pirita ja Viimsi suuna autojuhtidele parasjagu peavalu.