„Taxify kaudu tuleb meile tänaseks rohkem tellimusi kui ühestki teisest taksoäppist. Vanade taksofirmade loodud rakendused maadlevad alles vigade parandamisega, mis tekitavad palju pahameelt nii klientide kui juhtide seas“ ütles üks Revalist lahkunud taksojuhtidest, Peep Pilve. „Lisaks pakub Taxify taksojuhtidele paremat hinda, mis on ka väga oluline. Paljud taksojuhid teevad enda ära elatamiseks 14-16 tunniseid tööpäevi. Taxify võimaldab raha säästa ja seeläbi tööpäevi pisutki lühendada.“

Revali endised taksojuhid on Taxify süsteemis leitavad punase märgi alt. Hetkel on uue märgi alla koondunud ligi 30 Reval Takso endist juhti, kuid nende sõnul on ka teistel taksojuhtidel huvi nende tegemise vastu suur.

„Taxify tulek on muutnud taksonduse turgu. Kõigepealt hakkasid tänu Taxify reitingute süsteemile kaduma ulmelisi hindu küsivad piraattaksod ja ebaviisakad taksojuhid. Tänaseks on ilmselge, et ka vanade taksofirmade mudel enam ei tööta. Enamus tellimusi tuleb läbi Taxify,“ lisas taksojuht Peep Pilve, kes on taksonduses töötanud 26 aastat.

Uus punane ikoon on Taxify süsteemis kasutusel alates neljandast detsembrist.