Galja õpetajaile ei meenu ühtki ainet, mis tüdrukule istunud oleks. „Kui sel tüdrukul üldse mingeid huvisid oli, siis olid need kehalist laadi,” räägivad nad Eesti Ekspressile. Kaheksanda klassi aktusele tüdruk enam ei tulnudki.

Kui Galja ema Weizenbergi 10 tütre tööandja juurde dispetšerina tööle asus, tegi ta seda selleks, et last narkootikumide küüsist päästa. Nii ta vähemalt seletas, kui äri kokku kukkus.

Galja kolleegi Katja meelest töötas Galja siiski vaid sellepärast, et ema sundis. Uurimistoimik jutustab: Galja helistab kliendi juurest emale ja anub, et see talle auto järele saadaks. „Ma ei suuda enam.” Ema vastu: „Pole midagi, kannata ära!”

Kolleeg Marina: „Ainuke asi, mida ema Galja jaoks tegi — ütles, mida selga panna või kuidas paremini meikida.”

Kui Galja ja teised lõbubisnessiga seotud inimesed kohtu ette astusid, seisis seal ka Tjotja Valja. Teda teavad kõik prostituudid. 66-aastane Valentina Dmitrijeva pani paari aasta eest lehte kuulutuse, et üürib oma Vilde tee 78 korteri välja. Tädi võttis noored vastu, kostitas kohvi ja preservatiividega. Nii paaril korral nädalas. Ja vanainimene sai selle eest 100 krooni tunnis pealekauba.