„Eelmisel nädalal kaks inimelu nõudnud raske liiklusõnnetus võttis Elronilt kahjuks mõneks ajaks ka ühe neljavagunilise rongi, mistõttu võib juhtuda, et mõnel populaarsemal väljumisel on rongid rahvast täis,“ ütles Elroni juhatuse esimees Andrus Ossip. „Vabandame ebamugavuste pärast.“

Andrus Ossipi sõnul on õnnetusse sattunud rongi kiire parandamine ettevõtte huvides ning selle nimel tehakse tihedat koostööd kindlustusandjatega. „Õnneks saame mai teises pooles tootjatehaselt kätte veel kaks uhiuut rongi ning usun, et olukord normaliseerub peagi,“ ütles Andrus Ossip.

Eesti Liinirongid AS on kaubamärgi Elron (www.elron.ee) all tegutsev riigile kuuluv ühistranspordiettevõte, mis pakub alates 1. jaanuarist 2014 uute Stadler FLIRT elektri- ja diiselrongidega reisijaveoteenust kõigil Eesti siseriiklikel rongiliinidel. Elron kasutab 18 elektrirongi ja hetkel 18 diiselrongi. Järgneva 2 kuu jooksul lisandub veel 2 uut diiselrongi. Elron plaanib sellel aastal veda 5,2 miljonit reisijat. Ettevõttes on 245 töötajat.