„Me kingime sel aastal aega. Aega just neile, kes seda kõige enam vajavad. Ja neile, kes on pidanud enda jaoks selgeks mõtlema, milline on tõeliselt väärtuslikult kasutatud aeg,“ ütles Ekspress Meedia tegevjuht Mari-Liis Rüütsalu ja lisas, et Eesti ühiskonna küpsusaste peaks olema jõudnud sinnamaale, kus asjade kinkimine ei ole enam esiplaanil.

"Iga euro meie fondis pikendab kellgi elupäevi. Aeg on vähihaige ja tema pere jaoks hindamatu väärtusega. Täname Ekspress Meediat ja teisi ettevõtjad isetu ja südamliku otsuse eest. Üheskoos kingime abivajajatele elu," ütles vähiravifondi Kingitud Elu juhataja Toivo Tänavsuu.

Vähiravifond Kingitud Elu on päästerõngaks vähihaigetele, kelle hädavajalikku ravi ei rahasta haigekassa. Fond aitab raske haigusega võitlevatel inimestel soetada neile hädavajalikku kallist vähiravi, kinkides neile sellega lootust ning täisväärtuslikke elupäevi oma lähedaste keskel.

2015.aastal on Kingitud Elu toetanud 50 inimest vanuses 36-81. Üleskutsega “Suurim kingitus on elu” kutsub fond üles sihtotstarbeliselt toetama viite melanoomihaiget, kelle ravisse on fond sügisel panustanud 100 000 eurot, kuid ravi edukuse korral tuleb uuel aastal veel panustada sama palju. Edukas ravi tähendab neile täiendavaid täisväärtuslikke elupäevi - kallist aega oma kallite inimeste keskel.

Vähiravifond kutsub kõiki ettevõtteid ja eestimaalasi osalema aktsioonis „Suurim kingitus on elu“, mille eesmärk on loobuda tarbetute jõulukingituste ostmisest ning annetada selleks mõeldud raha vähiraviks. Üleskutsega on liitnud tänaseks mitmed ettevõtted (nt Elisa, Utilitas, Eften Capital, Interstudio ja paljud teised.

Fond on saanud toetada kõiki, kes on abi taotlenud ja fondi sihtgruppi kuulunud. 2015. aastal on vähiravifond Kingitud Elu vähiravisse panustanud üle ligi 500 000 eurot.