"Elame hotellist umbes üheksa kilomeetri kaugusel. Täna käisin lapsega rannas ja sõitsin sealt kandist mööda. Kõik tundus täiesti tavaline ja ma ei pööranud ise ka eriti tähelepanu," ütles Kroon. Kohapeal koroonaviiruse pärast suurt ärevust ei tunta.

Pärast tänast uudist, et Costa Adeje hotellist avastati koroonaviirus ja puhkajad pandi karantiini, on aga talle kodustelt tulnud murelikke sõnumeid ja kõnesid. "Osad saadavad lausa paanikas sõnumeid, kuidas kõik hakkavad kohe surema ja kas mina olen ikka elus," rääkis Kroon.

Kroon küll viirust ei karda, kuid on siiski ettevaatlik. Saare põhjaosas toimub täna karneval, kuhu jättis ta näiteks igaks juhuks minemata. " Oleme rohkem kodused, käime rannas ja basseinis, teeme ise söögid ja poes käime ainult konkreetset sööki või jooki ostmas, mitte ei jaluta pikalt kinnises ruumis. See viirus ei tohiks olla nii nakkav kui gripp ning keskendume enda immuunsuse tugevdamisele," ütles Kroon.

Ta lisas, et täna poes käies oli kõik rahulik. "Mulle tundub see ärevus hetkel ülepaisutatud. Võibolla paari päevaga tunded ja ärevus muutub. Hetkel ohtu ei tunneta," sõnas Kroon.