"Eile õhtul kuskil poole ühe paiku või enne ühte kuulsin, et sireenid olid väljas. Vaatasin rõdu aknast alla: tuletõrjemasinad on igal pool," kirjeldas Kirke-Liis Delfile.

Ta rääkis, et alguses ei tundunud, nagu toimuks midagi erilist. Aga kui ikka veel tuletõrjeautod edasi sõitsid, siis tekkis tal huvi, mis toimub. "Läksin teise tuppa ja nägin, mis seal piirkonnas toimub - maja põleb," rääkis Kirke-Liis. "Ma jälgisin seal põlemist kella neljani hommikul. Paremast otsast hakkas ta põlema ja põles terve maja, vasaku otsani välja."

"Kõik transpordivõimalused on kinni pandud ja tuletõrjemasinad sõidavad edasi," kommenteerib ta hetkest olukorda linnas. "Aga muidu elu läheb edasi - inimesed siin tänavatel kõnnivad rahulikult edasi."

Mis täpselt kortermajas olevates inimesest sai, ta öelda ei oska. "Ühe-kahe ajal oli kuulda karjeid, aga need ei tulnud maja seest, vaid juba väljast," kirjeldas Mikk. "Nägin hästi palju ka tsiviilautosid, kes ringi sõitsid. Eks kõik kutsusid ikka oma sõbrad-tuttavad appi, et evakueerida."