"Inimesi tuleb kogu aeg juurde, kaasa arvatud tuntud näitlejaid ja lauljaid ning teisi tuntud inimesi," kirjeldas Siplane. "Inimesed on rahvuslikult meelestatud, lauldakse ja lehvitatakse lippe."

Lähitunnid ilmselt kõnelevad tulevatest sündmustest palju. Jääme ootama, et kõik läheb rahumeelselt.

Lahkumise päev, nagu seda kutsutakse, on alanud ja hetkel on kõik rahulik. Kas see on üksnes vaikus enne tormi, seda saame varsti näha.

Tagasivaade eilsele

Eile õhtul oli hägustest kaameratest näha Tahriri väljakule kogunenud suurt rahvamassi, vaatamata komandanditunnile eeldatavalt 200 000 inimest.

Verevalamisele järgnenud päeva õhtul otsustas veelgi rohkem inimesi presidendivastaseid toetama tulla.

Kõik oli rahumeelne, suurimaks kartuseks see, et kuna otsepilti väljakul toimuvast enam lähedalt jälgida ei saanud, kardeti et presidendipooldajad võivad korraldada veelgi hullema verevalamise.

Õhtul tundus, et presidendipooldajad olid sihikule võtnud välisajakirjanikud, et katkestada uudiste edastamine välisajakirjandusele ja seegi suurendas kahtlusi võimaliku uue kohutava öö ees. Õnneks jäi kõik valdavalt rahulikuks.

Õhtul andis president ka intervjuu telekanalile ABC, kus rääkis, et ta on presidendiametikohast tüdinenud ja astuks hea meelega tagasi, kuid kardab sellele järgnevat kaost riigis.