Tallinna ringtee Kurna liiklussõlme ehitusobjektil alustatakse vana ja uue Kurna-Tuhala maantee ristumiste ehitusega. Kurna-Tuhala maantee km 2-4,8 tehakse alates tänasest freesimistöid. Tööde tsoonis on üks sõidusuund suletud ja liiklust korraldavad foorid või reguleerijad, ooteaeg 5 minutit. Ühistranspordi kasutajatele teadmiseks, et Kiili-Tallinna suunal paiknev Oti bussipeatus nihkub seoses ristmikuala ümberehitusega 200 m Kiili poole.

Freesimistööd jätkuvad ka nädalavahetusel Tartu maakonnas Jõhvi - Tartu - Valga maanteel Igavere-Kobratu remondilõigul (km 109,6-119). Liiklust reguleeritakse, palume liiklejatel arvestada kuni 10 minutilise lisaajaga.

Seoses jalgrattavõistlustega on täna Viljandi maakonnas Karksi-Nuia ümbruse teedel ajutisi kiirusepiiranguid ja võimalikud on lühiajalised liiklusseisakud. Kella 10-14 on liiklusele suletud Karksi-Nuias Imavere–Viljandi–Karksi-Nuia maantee Polli teest Valga-Uulu maanteeni (km 80,6-82,1). Ümbersõidud on korraldatud Polli ja Ainja kaudu.

Pärnu maakonnas Rannametsa-Ikla maantee km 0,4-1,9 on Rannametsa luitejooksu tõttu liiklus häiritud kella 08.00-16.00-ni.

Alates esmaspäevast 20. aprillist alustatakse teeehitustöödega Saare maakonnas Muhu saarel Risti - Virtsu - Kuivastu - Kuressaare maanteel Liiva-Piiri lõigul (km 78,2-79,2). Tööde tsoonis on üks sõidusuund suletud ning liiklust reguleeritakse. Ligikaudne ooteaeg kuni 5 minutit. Praamile sõitjatel palume kindlasti arvestada teetöödest tulenevate ooteaegadega ning varuda lisaaega. Tööd kestavad orienteeruvalt juuli keskpaigani.