Briti ajaleht The Guardian tutvustab lühidalt programmi ja on üles pannud küsitluse, kus brittidel palutakse hinnata, kas eestlaste idee on järgimist väärt.

Richard Wilson küsib portaalis ubuntulife.net, kas Tiigrihüppe programm tähendab seda, et Eestist saab esimene riik maailmas, kus õpetatakse programmeerimist juba algklassides. Samale artiklile viitab ka wired.com. 

Gigaom.com nimetab Eesti algatust geniaalseks ideeks ja küsib lõpuks, kas ka teised riigid peaksid sellega kaasa minema.

Venturebeat.com küsib oma artikli pealkirjas - kes võidab ajurünnaku, kui kõik esimese klassi õpilased õpivad programmeerimist ning vastab samas: "See on Eesti!".

ProgeTiigri programmis alustavad esimestena programmeerimistundidega algklassid, millele eelneb septembrikuine õpetajate koolitus. Uuel aastal lisanduvad programmeerimisringid keskastmele ja valikkursused gümnaasiumile.

Õppematerjalid kõikidele tasemetele on loomisel ja koolitusele on lisaks õpetajatele oodatud ka kõik teemast huvitatud ringijuhid.

Esimeses etapis kaasab Tiigrihüppe Sihtasutus programmi pilootkoolid, järgnevatel aastatel võivad programmiga ühineda kõik üldhariduskoolid.

Tiigrihüppe Sihtasutuse algatust toetavad ka tehnoloogiavaldkonna ettevõtted.