Steve sõnas postituses, et tal on kurb ja sürrealistlik kuulda uudiseid enda tädi Reeda surmast ja seosest Mansoni mõrvadega.

Samuti palub Jürvetson kõik pressipäringud, vihjed ja küsimused suunata Reet Jürvetsoni mälestussaidile, kus on ka inglisekeelne avaldus perekonnalt ning pilte Reedast.

"See on päris tähelepanuväärne, et Reeda ning Anne DNA klappis pärast kõiki neid aastaid. Reet oli lilletüdruk mu vanemate pulmas. Minu ema mäletab teda kui taibukat viielist õpilast, kellel oli mu isaga sarnaselt seltskondlik iseloom," lisab Eesti päritolu ärimees.

Steve Jürvetson (täisnimega Stephen Tinklenberg Jurvetson) on sündinud 1. märtsil 1967 Phoenixis. Ta on riskikapitalifirma Draper Fisher Jurvetson (DFJ) tegevjuht ja partner. Ta sai tuntuks investeeringuga Hotmaili, enne selle ülesostmist Microsofti poolt.

Steve Jürvetsoni vanemad põgenesid koos oma perekondadega Eestist Teise maailmasõja lõpu eel nagu paljud teised eestlased. Steve'i isa Tõnu Jürvetson ja ema Tiiu Männistu tutvusid Kanadas ja abiellusid. Steve Jürvetsoni isapoolne vanavanaisa oli Voldemar Päts, Eesti esimese presidendi Konstantin Pätsi üks noorematest vendadest.

Seega oli hiljuti Los Angelese politsei poolt kindlas tehtud Reet Jürvetson, kelle ligi 150 noahoobiga surnukeha leiti 1969. aastal kurikuulsa Mansoni perekonna tapmispaiga lähedusest, Steve`i tädi.